Industrijski usisivač – projektovanje i izrada

Opis

Projektujemo i izrađujemo industrijske usisivače prema potrebi kupca, najčešće u opsegu od 2.2 kW do 22 kW.  Ali, tu smo za sve vaše specifične zahteve. Industrijski usisivači su Prohromski ili od crnog lima!   – Namena industrijskog usisivača je za čišćenje industrijske prašine u postrojenjima, kao što su prašina stočne hrane, kreča, cementa, prašine industrijskih podova, čisćenje opiljaka strugotine metala, i drugih nečistoća.

Opciono

    • Poseduje automatsko pneumatsko otresanje, poseduje duvaljku sa bočnim kanalom.
    • On je mobilan i višestrano primenjiv usisivač za industriju. Rezervoar za nečistoču može biti od 60lt do 450 lt, lako se skida i na sopstvenim točkićima transportuje.
    • Industrijski usisivač je znatno bolji od profesionalnog. Industrijski usisivač ima duži vek trajanja od profesionalnog i efikasniji je.

Naš stručni kadar je tu da za vas i u dogovoru sa vama projektuje i implementira rešenje prilagođeno vama i vašim specifičnim potrebama.

Osnovne Informacije

  • On je mobilan i višestrano primenjiv usisivač za industriju. Rezervoar za nečistoču je 100 lit, lako se skida i na sopstvenim točkićima transportuje.
  • Usisivač ima lako izmenljivu filter patronu.
  • On ima ugrađeno automatsko-pneumatsko otresanje filtera, što dodatno produžava vek filtera.
  • Crevo Ø50 je dužine 5m-10m tako da omugućava veliku autonomiju.

Industrijski Usisivač

Industrijski usisivač poseduje vakum pumpu (duvaljku) sa bočnim kanalom koja omugućava kontinuirani rad u dužem periodu sa velikim podpritiskom i protokom.

Razlika između industrijskog i profesionalnog usisivača jeste ta što profesionalni usisivači imaju manji vek trajanja, i smanjen protok, što kod industrijskih usisivača nije slučaj.

Niste sigurni da li možemo da projektujemo nešto za vas ili imate pitanje u vezi naših usluga i našeg poslovanja? Budite slobodni da nas kontaktirate, tu smo za sva vaša pitanja i nedoumice.

Kontakt