Pneumatika. I naše ključne vrednosti.

Ko je Pneumatika KV?

Mi smo Pneumatika, kompanija sa sedištem u Kraljevu, koja je svoj put započela 2008. godine. Naša strast prema pneumatici i hidraulici, kao i posvećenost kvalitetu i profesionalizmu, vode nas kroz godine uspešnog poslovanja u ovim oblastima.

Naša Delatnost

Pneumatika KV nije samo servisna firma. Mi smo lideri u projektovanju i proizvodnji, gde posebno ističemo projektovanje i proizvodnju industrijskih usisivača i makazastih platformi. Naš tim inženjera i stručnjaka je ključni deo naše ponude, omogućavajući nam da kreiramo prilagođene rešenja za naše klijente.

Naša Posvećenost Klijentima

Sve poslove obavljamo uz tim koji stoji na raspolaganju našim klijentima 24h, ali ne samo za servisiranje već i za projektovanje i savetovanje. Cilj naše firme je da zadovolji naše klijente sa našim iskustvom i kvalitetom rada. Baš oni su temelj našeg poslovanja, i zahvaljujući njima naša firma posluje više godina u svetu pneumatike i hidraulike.

Naše Iskustvo

Sa višegodišnjim iskustvom u pneumatici i hidraulici, Pneumatika KV postala je sinonim za pouzdanost, efikasnost i stručnost u projektovanju i proizvodnji industrijskih usisivača i makastih platformi, ali i ostalih komponenti i sistema. Naši inženjeri su prošli kroz obuke i stekli značajno znanje, što nam omogućava da odgovorimo na različite zahteve naših klijenata. Posebno se ponosimo svojom sposobnošću da projektujemo i instaliramo čitave fabrike i optimizujemo rad tih postrojenja.

Zadovoljni klijenti

Naš uspeh merimo zadovoljstvom naših klijenata. Ponosni smo na svoj dosadašnji rad i činjenicu da smo izgradili dugoročne partnerske odnose sa mnogim kompanijama. Njihova podrška i poverenje su nam pokazali da smo na pravom putu.

Profesionalna usluga

Brza i efikasna podrška za sve vaše pneumatike i hidrauličke potrebe.

24/7 Podrška

Konstantna dostupnost za sve hitne popravke i održavanje opreme.

Iskusni tehničari

Naš tim sertifikovanih stručnjaka osigurava vrhunski kvalitet i pouzdanost.

Napredna tehnologija

Koristimo najnoviju tehnologiju za dijagnostiku i popravku, garantujući optimalne performanse.

Dugogodišnje iskustvo

Decenije uspeha i zadovoljnih klijenata u pneumatici i hidraulici.

Prilagođena rešenja

Individualni pristup svakom klijentu za rešenja koja tačno odgovaraju specifičnim potrebama.

Dobro došli u naš poslovni prostor, gde će vas naš tim dočekati sa osmehom i kafom. U udobnosti naše kancelarije zajedno ćemo pronaći najefikasnija i ekonomična rešenja koja su prilagođena vašim specifičnim potrebama. Tu smo za vas i zbog vas.

Pogled u našu radionicu gde majstorstvo oživljava. Svaki alat i mašina ovde igra ključnu ulogu u pružanju kvalitetnih servisnih usluga za pneumatiku i hidrauliku. Sposobni  da se prilagodimo različitim zahtevima industrijskog održavanja i popravki.